Het Kromme-Rijngebied

Tijdschrift van de Historische Kring Tussen Rijn en Lek

Sinds 1967 geeft de Historische Kring Tussen Rijn en Lek een tijdschrift uit, onder de titel ‘Tussen Rijn en Lek’. Vanaf 1995 heet het blad ‘Het Kromme-Rijngebied’.

In dit tijdschrift kunt u lezen over onze vereniging, maar ook bevat elk nummer een aantal unieke, speciaal voor ons tijdschrift geschreven verhalen.

Sinds 2010 verschijnt het blad in een geheel vernieuwde, compacte vorm in full color.

Bekijk, blader door of bestel nummers van ons tijdschrift

Van 1967 tot 2003

Alle oudere uitgaven zijn te vinden in het digitale archief van de Universiteit Utrecht. Bij de letter T in de bestandenlijst zoekt u naar ‘Tussen Rijn en Lek’ en u vindt een hele lijst met oude uitgaven van ons blad. De lijst gaat door tot 1994.

Vanaf 1995 heet het tijdschrift ‘Het Kromme-Rijngebied’. Deze zijn in het archief te vinden van 1995 tot en met 2003. Om die makkelijk te vinden klikt u bovenaan de pagina op de H. Zo kunt u door oude nummers bladeren en u kunt de nummers zelfs als pdf naar uw computer downloaden.
Rechtstreeks naar alle eerdere edities

Van 2004 tot heden

Via deze website heeft u de mogelijkheid om de online exemplaren vanaf 2004 door te bladeren. Klik daarvoor op Ons tijdschrift, kies één van de nummers, klik vervolgens eerst op Bekijk en daarna op Blader door. In een nieuw scherm verschijnt dan een digitale versie. Wilt u het hele blad in alle rust lezen? Bestel dan een exemplaar via deze site. Een mooie bijkomstigheid: zo ondersteunt u meteen ook onze vereniging.