Excursies

De Historische Kring tussen Rijn en Lek organiseert al vele jaren excursies naar bestemmingen in binnen- en buitenland, vaak dichtbij, vlak over de Nederlandse grenzen, in Duitsland of België. Actuele excursies vindt u op deze pagina. Excursies die al zijn geweest, kunt u bekijken in het archief.

Bekijk hier het archief met verslagen van onze oudere excursies

De liefhebbers van de Tussen Rijn en Lek – excursies kunnen vast de volgende data in hun (nieuwe) agenda zetten. Nadere informatie over de excursies volgt nog.

Zaterdag 14 april 2018 grote excursie naar Duitsland

We bezoeken o.a. Schloss Nordkirchen en het LWL Industrie Museum Schiffshebewerk Henrichburg. In onze volgende nieuwsbrief krijgt u over deze geheel verzorgde dagexcursie een aparte uitnodiging met (veel) meer informatie.

Zaterdag 2 juni 2018 excursie naar Fort Honswijk

Noteert u het vast in uw agenda. De rondleiding begint om 10.30 uur. Het is de bedoeling dat u op eigen gelegenheid naar Fort Honswijk komt. Meer informatie over deze (kleine) excursie vindt u in onze volgende nieuwsbrief en dan uiteraard ook op de website.

In verband met het aantal gidsen moet u zich voor deze excursie wel aanmelden. U kunt dat doen bij Norma Mulder: mail: norma.han@casema.nl of per telefoon: 0343-591568 (bij geen gehoor graag inspreken en telefoonnummer noemen).