Excursie DomUnder

23 oktober 2014

Donderdag 23 oktober 2014 organiseert Tussen Rijn en Lek een bijzondere excursie naar het Domplein in Utrecht: DomunderDOMunder is het ondergrondse publiekscentrum onder het Domplein in Utrecht. Het Domplein herbergt bodemschatten die herinneren aan de tweeduizendjarige geschiedenis van die plaats. In de eerste eeuw stond daar de Romeinse legerplaats Trajectum. In latere eeuwen was het huidige plein onder meer getuige van de kerstening van Nederland, de inval van de Noormannen en de bouw en de instorting van de Dom. De ondergrondse rondleiding is een heel bijzondere ervaring. De rondleiding start om 19 uur.

Vanaf 18.30 uur zijn er mensen van Tussen Rijn en Lek aanwezig in VVV Utrecht Informatie Centrum: RondomDomplein 4 (UCK) 3512 JC Utrecht (030-2339999).

140820 foto domunderWe krijgen er een speciale rondleiding van Theo van Wijk, één van de initiatiefnemers van dit grootse project.
Er kunnen maximaal 75 peronen mee (in drie groepen). Derhalve moet u zich van te voren aanmelden. Dat kan bij Norma Mulder: norma.han@casema.nl of per telefoon: 0343-591568 (bgg kunt u inspreken, dan graag wel uw eigen nummer vermelden, zodat we terug kunnen bellen). De kosten van deze bijzondere excursie zijn € 10,- per persoon. Te betalen op 23 oktober aan Norma Mulder, gaarne met gepast geld!!!

Zaterdag 7 juni 2014

‹ Terug naar het overzicht